Online megarossebb...

...nahát. 15 (!!!) hét qarantén  és azalatt folyamatosan online lettem volna, höhh csak nem én, hanem a kölkek.

Hmmm...olvasom, miszerint kásler véleménye az, hogy az online oktatást élvezték a szülők és gyerekek. Tényleg ? Elképzelem, ahogyan 10 év múlva emlékként feljön: reggel Kréta, kisfüzet elő- határidő és tantárgy felír-. Gyerek felébred, kajál, eközben sűrű anyázás, hogy az ebédhez hiányzik ez és az, de az időkorlát miatt #taka van...A másik gyerek is online van, claszrúm vagy mi a görcs..csendben legyél, mosógép ne zörögjön, én ne telefonáljak. Hurrá kész van a cucc. Lefotóz, Tanerőnek elküld. Online edzés zúm alkalmazással, szintén kotróggyááá az élettérből, mert nem hallja mit mond az edző. ( Megjegyzem, mi szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy rendelkezésre állnak a kütyük ) Hallelujah, jön a messenger üzi, összeomlott a kréta, a Tanárnő idegeivel együtt, email cím cserélések, mert kicsi a tárhely. ( Én itt adtam volna be a felmondásomat ), és ez így ment...de szép 15 hét volt..ahol a gyerekeim gondolatban felnégyeltek, megmérgeztek, mert naponta 16x kérdeztem rá ugyanarra, a sok hasonlóság miatt, közben háztartást is vezetni. A kamasz, nagyon kamasz...a kiskamasz, kiskamasz, Anyukának pedig természetesen kötélből vannak az idegei..hát lófaszmackó...és nem, nem felejtettem el, hogy sok Anya még hómofiszba is nyomta pluszban ( nekem más problémám van, ami simán kiteszi a hómofisz cuccot ).Egyetlen napon sem feküdtem le 23-nál korábban, mosott rongy vagyok, mert a hétvége meg elment a kicseszett háztartásra. Nnnnaaa. Köszönöm,miniszter "úr" de nem élveztem és a gyerekeim se. Viszont nyunyoka és miegymás ügyben nyilatkozó Cecilia miasszonyunkra kéne hallgatni és a guadalupei szűzre, hogy tartsa be a minimum higiéniát, hamár ecce...na...

Na ennyit a cuccról...

Aztán van változás is a Gyöxi életében. Sportág váltása, igen olcsó bulira esett a választás: Triatlon. Edzője is világhíres Brassay Réka és egy tündér. ( edzőtáboros képek a VTE fb oldalán megtekinthetőek - csak segítek a nyomozóknak :P )

Merhogy futott, bringázott ( ez volt az edző választása és utána zúúúm mifenével henger és légzőgyakorlat nyújtás ), medence nem vót..és hát nemsokára ...női miegymásra oktatásnál, összeborzolta az összes haját, ő akkor nem úszik. Mondok: nem lehet 4 hétből mindig egy hetet kihagyni. Na így indult el a gondolat..( de nyugodtság van még mindig BAMBI :D )

Túl vagyunk egy edzőtáboron, egy kis háziversenyen, meg kék foltokon..le a kalappal a Maki előtt. Hozzája tartozik, hogy a régi bicaj kinőve, új kell. Vettünk egy triatlonra való bicajt ( anyámbeájulna ), de azt még méretre kell alakítani, így az új montebikával ment táborba és azzal sokkal nehezebb tartani a tempót. Azért a versenyen vicces volt, hogy megelőzték a felvezető motorosrendőrt :D

Most jön egy Zalaegerszegi verseny, izgulás van.

Na ennyi a családról, mernekem nincs életem..

Ja, és másik autót köll vennem az is Toyota lesz, csak egyterű, mert már nem egy edzőtáska a felszerelés..piffanyukám..mindegy, szóval a Gyöxi okozott némi pénzügyi miegymást :D 

Online gondolatok is vannak, sok..

Segítenem kell, nadehogy..próbáltam.

Fázisai: Nem megy. Kudarc. Fenéket. Utálomhanemmegy. Felismerés. 20 évet nem lehet "kinevelni". Életképtelenségre van ítélve, amit el kell fogadnom és belátni, hogy sajnos ez csak a szűk család baja lesz, mert barátok itt nem segíthetnek. Mérgelődés, hogy a francba juthatott el idáig, hát senki nem vette észre a jeleket???Jó egy tragédiát ki kell heverni, ez tény.

Felismerés: van olyan amikor ugyan nem a vállamat rándítva, de ki kell mondanom: nem az én dolgom és elengedni a történetet.

Van tanulsága is: az internet beszippant ha nem a helyén van kezelve. Hiszen oly könnyű online lenni és kényelmes, mivégre a világ ha mindent láthatok...bár csak monitoron és azzal meg is elégedni, bár a világ mocskától távol, de nem is látni a világot. Arra qrva jó volt a karatén, hogy meg legyen utálva és még jobban vágyódjam a szabadba, az ismeretlen tájakra. ( mondjuk ezzel sosem volt bajom )

Idén érdeklődés hiányában a nyaralás elmarad :((((( - és ez szopatás, mert be volt tervezve 2 hét Egyiptom, mivel 1 hét nem elég, és 1 hét Olaszország kicsaláddal és bandázással megáldva.

A jövő év -természetesen útlemondási biztosítással, merugye ki tudja- 2 hét Fuerteventura, és 1 hét Svájc naná, hogy Europapark befigyel, de most a hegyekbe vágyódunk a többi részében. :))

Azért jó, hogy mégiscsak itt a Balaton..ezt a látványt valahogy nem tudom megunni. Az Ember vett telket Lovason, és oda kerül majd a házikó, ahol szeretnénk megöregedni. -ugyan kikötöttem, hogy üveges terasz ahol a reggeli kávémat elfogyasztom, így a tájolásra qrvára ügyeljen, mert morcos leszek..:D 

Íme:

lovas2.jpg