Online, ismét...

...No, kérdésedre : eddig is írtam, csak elrejtettem mivel beugattak.

Miszerint mekkora tahó vagyok, hogy dicsekszem az utazásaimmal...és más finomságokat is írt, de erre nekem nincs szükségem, így eddig zártan írtam. 

Most, hogy újra online vagyok azzal kezdeném: 2020 január elsejével elkezdődött az überbrutálmegaminden..mondok' ez nem jó kezdés....hát csessze meg, nem bejött? 

Politika: érti aki érti, aki meg nem, annak majd jusson eszébe a boltban és benzinkúton, hogy imádott királya átbaszta, ott ahol tudta. Lehet majd nyöszörögni, hogy nem jön ki a matek, infláció...aki ezt nem érti...botrányos szerződések, ehh...Ja, ezt figyi: most hogy a bonsai napóleon- by Bödöcs- korlátlan hatalmat kapott, egy hét múlva a kiskereskedelmi üzletágakra különadót vetett ki...na bazd meg.

Egy lélegeztetőgépen 4 millát nyernek..no, ezt most sorolhatnám napestig.

 

Aztán meg jönnek a nyerészkedő gecik, akik a 80 forintos műtős maszkokat háromszoros áron adják, az 50 (!!!!) ml fertőtlenítő is jó árat kóstál....mindegyik megdögölhet, azt gondolom, hogy aki vészterhes időben pont azokon a dolgokon nyerészkedik ami egészség megőrzéséhez szükséges, pontosan megérett a kihalásra. A pénzt beletehetik a koporsójába, ott mit fog érni? Öröklik az unokák a vagyont? Nem tiszta pénz az..ártatlanok fájdalma járja át, remélem ezzel szerencsét hozva rá..szokták mondani: könnyen jött, könnyen ment. Ámen !

 

Nem gyűlöltem eddig az anyaországról leszakadt magyarokat, de, amit Szabó Tímeának üzentek...cifra gondolat jutott eszembe: nem felejtünk, hogy b...szájba..a telibevert...hát MI sem felejtünk: annak idején jó volt ide átjönni dolgozni, lenyomták a béreket, tele voltunk román vendégmunkásokkal...igen, nekem ők már románok.Építünk nekik stadiont, kórházat, kamionszám a maszkokat, védőfelszerelést, oszt annyira hálásak, hogy imádkoznak érte és átjárnak szavazni. A fb-on egy ilyen tanyasi , szőröstalpú geczinek ezt írtam: Gyere át ide dolgozni, élni te köcsög, ne a határ másik oldaláról ültesd a nyakamra ezt a gecit, ott szavazz, ahol az adódat fizeted. Mikor mondjátok- mondtátok valaha: köszönjük a felajánlást, de nektek is szükségetek van rá, nem fogadhatjuk el. Soha.

( szégyellem, de elérte a célját és gyűlölöm érte. )

Hát ilyenformán lehet szítani a tüzet...de azt gondolom, most nagyon mellényúlt és csúnya bukás lesz a vége.

Már 380.000 ezer munkanélküli van, járványra hivatkozva: hol az EU lóvé, amit a megmentésre adtak, senki ne maradjon fizetés nélkül. Ez a "pár" ember 2 hét múlva ott fog állni fizetés nélkül...hoppá. - kíváncsi leszek mennyire lesz kiéhezve a társadalom...öngól , szerintem.

 

blog.jpg