Online politika...

....nem szoktam más írását hozni, de ez ott van és amit én ebben az ügyben érzek, az pedig nyomdafestéket nem tűr..

 

" Tudod, én végignéztem azt a több órás EP vitát, amit olyan unott fejjel ültél végig, pofákat vágva. Én szégyelltem magam helyetted, mert egyetlen másik ember sem volt olyan érdektelen, mint Te, pedig rólad volt szó. Sokan elmondták, hogy mekkora egy fasiszta diktátor féreg vagy és olykor még büszke is voltál magadra, de látszott, hogy viszket a nyelved. Hazudtál még volna, igaz? – Érezted, hogy kevés oda az a hazugság, amit az elején előadtál.


Nem volt jobb ötleted, amikor hazaértél, csak odaböfögni a cimboráidnak, hogy Soros. Mert ez a legegyszerűbb, hogy mindenért Soros a hibás. Azért is, hogy Te most abban a székben ülsz, ahol nem kéne. – Talán ez az egyetlen hibája. – Sorosoztál egy jót és ezzel elégedett is vagy.

Ez a legnagyobb szégyen.


Igen kényelmetlen volt az a téma, hogy sajtószabadság, jogállamiság és a legitim demokrácia is. Te nem véded az országot, hanem pusztulásba taszítod. Úgy képviseled a választóidat, hogy kitoloncoltatod az országot az Európia Parlamentből, miközben jókat sorosozol és tömöd a haverok és rokonok zsebét. - Igen ám, de ha nem lesz uniós forrás, akkor miből fogtok tovább gazdagodni? A magyarokról már lerágtátok az összes bőrt. Hontalanná és/vagy jövőtlenné tettétek a magyarok nagyrészét.


Az a baj, Te szemétláda sutyerák, hogy még mindig nem veszed észre magad. Te migránsozol és emlegeted a kulturális értékek képviselését, aki nem tud egy parlamenti vita alatt normálisan a seggén ülni? Mi több: még a sajtótájékoztatón is megszégyenítetted magad. És Te képviseled az országot? – A pofavágásokkal és a rángatózással?


Érdekes, hogy ez a kétharmad már nem tetszik annyira, mint a sajátod.

Pedig itt is középpontban voltál, csak itt ellened szavaztak olyan emberek, akiket nem tudtál elkábítani a szövegeddel és a plakátjaiddal. – Mellesleg plakát: minket arról megkérdeztél, hogy akarunk-e ilyen plakátokat az országban milliárdokért?


Az egészségügy romokban van, az orvosok, akik értenek hozzá már Londonban vannak (vagy másutt külhonban), de így legalább világhírű a magyar egészségügy (legalább is az a része, ami elvándorolt). Az hogy a gyengébb orvosok nemtörődömsége miatt, vagy a jó orvosok leterheltsége miatt naponta halnak meg emberek, akik még élhetnének, az nem lényeg.

Az, hogy az általános iskolát végzett emberek 40%-a a nevét sem tudja leírni helyesen (szakmai tapasztalat) az oktatási reformok sikerességét bizonyítja – még szerencse, hogy nem az Orbán-kormány idején végeztem a nyolcadikkal.


Abban viszont nagyon ügyes voltál, hogy megosztottad az országot. Lucifer is megirigyelhetné a tehetséged. Annyira vakon gyűlölik egymást a különböző pártpolitikai csoportok, hogy Te nyugodtan tevékenykedhetsz közben.


Bekebelezted szinte az összes hírlapot és televíziót, bekebelezted a szabad médiát. Az ellenzéki sajtó, mintegy gerillaként dolgozik, tartva attól, hogy őket mikor fogod kilóra megvenni.


Emberektől vetted el a jövőjüket, családokat tettél tönkre, majd ezeket próbálod némi rezsiszilis kábítással, adóemeléssel kompenzálni. Egy kicsit adtál és elvettél, ugyanott tartunk, csak van két napra téma az ülésen.
Az ellenzékből zoknibábot csináltál. Teljesen feleslegesen ücsörögnek a Parlamentben naphosszat (sajnos). Mert ugye rájöttél, hogy a Parlament működik ám ellenzék nélkül is – ahogy Rákosi is. Az újságban meg mindegy, hogy mit írnak, ha nem tetszik Sztálinnak, úgy is megbosszúlja.


Annyiszor próbált téged megtalálni az a réteg, aki hajlandó lett volna veled normális kommunikációt folytatni, annak ellenére, amit műveltél. A más véleményen álló emberek kezét rendre elcsaptad magad elől. Annyi mindenről szerettünk volna szavazni, amit csak bevezetett a kormányod a vezetéseddel, és annyi mindent szerettünk volna, hogy megérts, de a homokba dugta a Fidesz a fejét, veled az élen. – Struccpolitikával pedig nem lehet országot vezetni.


Csak halkan jegyzem meg, hogy van szövetség a világon, melynek tagja Magyarország és beleszólhat a belügyekbe is, ha úgy látja, hogy hosszútávon nem boldogulsz az első soraimban emlegetett fogalmak valós jelentésével. Én vigyáznék a helyedben és nagyon sok álmatlan éjszakám lenne mostanában.


Az a kritikán aluli manipulált és kilóra vásárolt cirkusz, amit csináltok nem kormányzás. Ha rá fog kerülni a sor – nagyon remélem, hogy hamar meg fog történni – bármely más párt neve elé teszem az X-et rajtatok kívül. Nálatok rosszabb nem jöhet. Nálatok szégyentelenebb a világon nincs (Trump se tud téged überelni, Te féleszű, gondolom azért nem bírjátok egymást, mert ugyanolyanok vagytok).


Ami engem illet én teljesen meg vagyok elégedve az EP döntésével, sajnálom, hogy ennek mi fogjuk meginni a levét, de talán majd a szavazóid keze is elkalandozik legközelebb a párt neve felől, ha nem lesz mostanában karácsonyi Erzsébet-utalvány, meg kampány krumpli.
Szerintem vicces volt, hogy nagy európai nevek aláztak porrá. Remélem, hogy ez a jövőben is így lesz, csak rájössz, hogy hol a helyed és végre elkullogsz a francba, békénhagyod ezt az országot.

Üdv:
egy notórius ellened szavazó "