COVID-19 Napló..

... hát megnyertem.

A zéró nap szerintem hétfő volt.

 

Anyuval beszélgettem, hogy ne legyen húsvétkor egyedül lemegyek érte, mert nem szeretném, ha tömegközlekedne.

 

Hosszas győzködés után adta be a derekát, mert mostanában rengeteget mentem hozzá segíteni, hogy ő inkább májusban jönne, mert a benzin..medveanyám, mondom: haggyááá mááá...jössz és kész.

 

Kókuszgolyó, mindenféle étel megbeszélése.

 

De akkor már fájt a fejem, nem volt jó közérzetem, Enci is takonykór jeleit mutatta.

Anyukám, csináltatunk tesztet, biztos ami biztos és akkor még egyeztetünk.

 

Oké Kislányom, igazad van menjünk biztosra.

 

Kedden már alig tudtam fent maradni, folyton aludhatnékom volt, háziorvosoknak teló, egyszerre menjek már a gyerekkel, szerdán meg a kezünkbe nyomták a pozitív tesztet.

 

Anyámnak telefon, azóta hívogat két óránként - megőrülök.

 

Telefon a háziorvosoknak, Encinek takonykór kezelés, nekem már kicsit bonyolultabb az alapbetegségek miatt.

 

E sorok írása alatt kötelező ülni, nem aludni, lakásban sétálni, majd 12 után fekhetek vissza egy órára, utána repeta.

 

Ivermectin, alvadásgátló, antibiotikum, Allergodyl spray, meg mindenféle.

 

Az Iver cucc, horror....nem lehet vízzel bevenni, mert olajos alapanyag, rá egy evőkanál olivaolaj és nem ihatsz 30-60 percig vizet. Ha még éltél botrányos ízt...

 

Félek e....a teszt után rohanni az orvosomhoz, nyomta a kezembe a kimért gyógyszert, futás a patikába a felhőben várnak a gyógyszerek...valahogy elrohant a nap...

 

És eljő az este. Szokásos esti csacsogás balatoni barinéval, vihorásztunk cseppet, hogy szülinapra koronát is kaptam, próbált vidítani. Aztán elköszöntem negyed tízkor, hogy leesik a fejem.

Aha...letettük a telefont és jött a mellkasomat szorító érzés...mivel még messengeren átküldött vmi baromságot, írtam neki: baszki rettegek elaludni.

 

Azonnal visszahívott, szinte kikelt magából. Igazat kellett adnom neki: ezt teszik a horror történetek, van akin átmegy és észre sem veszi, van aki megússza enyhébb tünetekkel és mondta, mondta. - ám ezzel meg is nyugtatott, így hamar elaludtam.

 

Tényleg így működik, ahelyett hogy szépen szedném a gyógyszereket, mindent betartva, rettegek...

 

Ma reggelre rettegésnek taka van, bár jönnek már a tipizált tünetek, orrfolyás, köhögés...a legrosszabb a fejfájás és hogy nem érzek ízeket, így folyton éhes vagyok.

 

Zsombikám kitalált tegnap egy játékot: csukott szemmel kapjuk Encivel a falatokat és ki kell találni, mi az...kajánul megjegyezte: akármit IS adhatok..( írásban ez nem jön le ), a karanténtól kiborult, meg hogy mennie kell tesztre.

 

Közölte: az I..b...meg, olyan büszke voltam, hogy eddig megúsztam egy qrva teszt nélkül. Kimérten közöltem, ne káromkoggyá már annyit. - kíváncsi vagyok neki mi lesz az eredmény

 

 

Szóval gyógyszerek bevéve és várok...10 nap pizsiparti+3 nap tünetmentesség aztán szabadulás a karanténból.

 

Apuka rettenetesen "örült" neki, mármint a hírnek.....

 

A hanyatló nyugati gyógyszertárba betért, hozzávágtak  ingyen (!!! )  5 tesztet , meg elment a tesztelő kp.ba is       ( negatív), így jön haza és akkor szépen 2-3 nap múlva itthon leteszteljük, nem akar kint maradni, mert neki meglepetése van és különben is...ez azért jólesett.

 

Érdekes lesz itthon, de mégis külön. Hmm...

 

Kérdés: mindent betartunk, online óra, edzésen nem volt, mert regenerálódás van a verseny után ( 2 hete ), szóval senki sehova, max. bevásárlás, akkor megyek amikor tudom, hogy nincsenek sokan...

Hogyan és mikor...

Felesleges kérdés, szerintem tökmindegy, már befészkelte magát. Itt jön be az értelmetlen intézkedések sorozata...na mindegy, holnap kiteszek egy érdekes információt...mit ad Isten, olyan 20-a környékén kaptam        e-mailben

 

covid-19-4908690_1280.png