Gudbájkitty, avagy..

........Na ne bassszááá fel agyilag...( megint észbuk )

Olvasgatok ártatlanul, maradjunk annyiban kissé céltalanul ( mocskosul álmos vagyok, de nem lehet lefeküdnöm, nahh ), szóval valami sportos rovatnál kötöttem ki.

Néni posztol mindenféle majdnempornót magáról és közben csicsergi a poszt alatt, hogy nem siránkozni kell, hanem edzeni és itt a gigavideó segítségnek ( ja, a többit csak akkor nézheted, ha perkálsz 5000.- jó magyar forintot és mindösszesen 10 percesek ).

Najóvan, az egyik ingyeneset megnéztem, hát...oké, minden tiszteletem aki végig tornázza, mivel sportoltam TUDOM: ha valaki itt akarná elkezdeni, az első 5 perc után kudarc élmény miatt a büdös életben nem kezdene bele, höhhh slusszpoénnak ott vannak még a hozzá tartozó kommentek...és voila: atomjaidra hullasz..

EZ minden csak nem segítség a sportolni avagy fogyni vágyónak !

Na kedveskéim, pont leszarom, hogy van rajtam x kiló plusz, ha egy embert arról ítélnek meg ezrek, hogy micsoda zsírdisznó és különben is, csak kifogásokat keresünk (mi, akik most nem sportolunk) , elárulnék nekik egy titkot: nem mindenki tud aktív 40-es lenni !!!

Sőt, nem mindenki van a bűvös 25 alatt !!!( hozzászólók átlagéletkora )

Mert aszongya, nem igaz, hogy nincs fél órád.

Ja.

Átöltözni, helyet keresni a lakásban, jó esetben végig viszed, leizzadsz, zuhany....

Számoljunk?szerintem 70 perc.

Azalatt az 70 perc alatt egy szingli boldog sportolásba veti magát, ám a gyermekes anyuka, azon agyal, hogy mikor is vasaljon ki, vigye edzésre a gyereket, basszus főzni is kéne, atyaisten ágyat szeretnék magam alá (végeláthatatlan gondolatok) szóval mindene van, csak 70 perce nincs.

No meg aztán vannak olyan dolgok is, hogy akaratodon kívül nem tudsz sportolni, még egy jóízűt bicajozni sem

( barátaim tudják, nekem spec. a térdem kampec, akinek pedig a lába..az pedig mindenhez kell )

DE !!! Erre is van válaszuk, speciális torna, óóóónebasszáfelagyilag.... végignéztem...aha, ha elkezdem, akkor jobb ha nemet váltok, mert lenne olyan karom és hátam, hogy most világ nádszál mintapéldány vagyok.

Hagyjuk.

Szóval mintanéninek mindenhez van "jó" szava, pölö: na, jövő nyáron te fogsz irigykedni, vagy téged fognak irigyelni"- hozzá egy k.ás kép...

Kisanyám, rohadjak meg ha irigyelni foglak azért, amit kipakolsz a kirakatba. Ugyanis minden sebemre büszke vagyok, minden tökéletlenségemre, mert rajtam látszik ami rajtad nem: Élek, tudod, olyan igazi rohangálós, kapkodós, jajjistenem időpontokkal teli..mamis. Egy valamid nincs: igazi nyálas, reggeli puszi, rongyosmackóval és kakaót motyogó szarosod ! ))))

Még akkor is ha nem 45 kiló vagyok, szupertrendi mami...

Ha meg már itt tartunk, végignéztem az oldalát, miket posztol még hősünk, óóónebaccál fel..

Ő egyszer sem szomorú, nincs nézete, mindig és minden nap csupa mosoly és kacagás, nézzük le a másikat...

Márpedig nekem az mindig gyanús, ha valaki túl sok pozitív szarságot posztol...nem azt mondom, hogy sírni köll -én általában kussolok, ha nem vagyok jó szériában- de az oravecznóra és osho izéktől, feláll a nemlétező szőr a hátamon...

Véleményem ezekről összefoglalva: MŰ.

Minden mű, a mosoly, a gondolatok, sőt némi plasztikát is felfedeztem, ami itt egyenesen csalásnak minősül (!!!!!!!)....mert valahogy el kell adni a 10 perceseket..alig 25 évesen...
Maradok őszinte híve, a fogadd el magad mozgalom, oszlopos tagjaként, a 3 gyerekkel és x mennyiségű műtéttel és nagyon kérlek, ne baccál fel... 

Szóval maradjunk annyiban, hogy nem kéne lenézni senkit.

Eddig én sem néztelek le titeket amiatt, hogy nincs életetek, nincsenek színek, csakis küzdés minden grammért...szerintem az sokkal "gázabb" állapot.  :) 


ui.: És vannak emberek, akik sosem lesznek 45 kilósak , szálkás hűdemilyen trendiek, mert nem olyan az alkatuk, netán az is forduljon meg a fittneszmifene agyatokban, hogy ők így szeretik magukat !

Mégvalami: nekem nem probléma a mamiság, nem vagyok irigy a szingli létre -najó,néha de mutass egy anyukát akinek nincsenek vad gondolatai és ne játszana el a "mi lenne ha.." című gondolattal. Na erről máskor írok )))

 

Ez az írásom pont egy éve született, hogy teljes legyen kép beteszek , két hozzászólást :

( egy férfi barátom ismer vagy 14 éves korom óta )

Nagyon elszomorító, ez a dühvel, irigységgel töltött önmagát becsapó gondolkodásmód. A sokat emlegetett lenéző hozzáállást, visszafelé érzem. Tulajdonképpen kit kell lenézni? Azt aki mozog? Esetleg azt aki vigyáz a testére? Ez az egész torz. Nincs semmire időd. Amíg ezt a posztot megírtad, mozoghattál volna is, úgy 15 percet.  Nem az alakod miatt. Magad miatt. Te sem gondolod komolyan azt, hogy az emberek világszerte azért mozognak, hogy Fitness modellek legyenek. Az ember, önmagát csapja be a legkönnyebben.  Ne tedd. Te is tudod, hogy családanyukaként korlátozott lehetőséged van mozogni, és azt is bármilyen alakod is van vagy lesz idővel, önmagadért fognak szeretni az emberek és a férfiak. Ha elkezdesz mozogni, nem csak egészséget nyersz, hanem több önbizalmat, több energiát a gyermekeidhez. És talán ami a legfontosabb, másképpen fogsz kicsit gondolkodni, és több sikerélményed is lesz. 

 

válasz ( nem tőlem, hanem korombeli nő, igazi, mosolyalbum )

 

Jót mosolyogtam  Én nem éreztem egyáltalán sem dühöt, sem irigykedést a sorokban. XY valószínűleg egy egyedülálló többgyermekes apuka, sok-sok súlyos műtéttel a háta mögött, aki a munka mellett bevásárol, mos, főz, takarít, minden gyermekére kellő időt fordít, és még bőven marad ideje és energiája vigyázni a testére és mozogni. Én azt éreztem, hogy egy szemlélet ihlette a kis írást.

A szemlélet pedig az, hogy egy nő csak akkor igazán nő, ha egyszerre több térben és időben helyt tud állni, modell alkat és eléggé sportos. Mi már nem vagyunk tinik, rendelkezünk elég tapasztalattal, hogy magasról tegyünk erre a sztereotípiára, de mi van a fiatalokkal?

Hány ön- és testképzavaros, anorexiás, bulémiás lány van? Érdekes módon fiúkról még nincs tudomásom. Elvégre egy pasinak elég egy jó borotva, egy kis mámorító illat, és már okés is.

Na jó, idősebb korban azért kell néhány bogyó prosztatára.

És igen, billentyűn történő pötyögés közben is lehet feszíteni, nyújtani, lábbal körözni, emelgetni. Én is így szoktam És sós mogyi helyett salátát majszolgatni, hogy elég karcsúak maradjunk. Képzeljétek, működik