Egy vicc vagy....

...,de komolyan.

Én nem értelek, te nem értesz.

Tükör.- ajánlom.

El nem mondott szavak.- ellenben kimondott hazug szavak

Ki nem mondott igazságok.- elkenjük a kozmetikával.

Félelem saját magadtól és az életedtől- ezért "ordítasz" másnak vagy másra.

Önfényezés- büdös dolog, jó hogy nem érzem.

Én nem használok ki senkit !  - dehogynem kisanyám. MINDIG hasznot húzol emberekből.

Nos, én tényleg nem értem.

 Milyen élet a " nem élek", mert félek? Semmilyen, akármennyire kábítod az agyad, lófaszmackót sem érsz a

"mankó "nélkül.

Ha nem nézünk jobbra, ha nem nézünk balra csakis előre, akkor teljes lehet bármilyen kép?

Sajnálom az "élet nélküli" embereket, akik elhiszik : ők élnek. Ja, oxigént lélegzel, evés, ivás, oszt csá.

Annyi embert ismertem meg más oldaláról, hogy beleszédültem, azt hiszem kicsit bele is fáradtam.

Ki nem írna kovixról? - én sem hagyom ki.

Elöljáróban: Nem vagyok vírustagadó és nem hiszek a vakcina chip tartalmában.

1 éve figyelem. Mindent. Mindent is.

Először rettegtem: kilincsmosás, ordítás- húzzál egyből a fürdőbe, szennyest a mosógépbe, kesztyű azanyádúristenit, online rendelés, totális lock - van telefon. 

Eljött a nyár ! nabazz...ilyen forgalom az "őslakosok" szerint évek óta nem volt...berzenkedtem, le sem mentem a strandra, felháborodtam és megaminden. Valahogy eltelt.

Valahogy? Tele röhögéssel, mocskos sok munkával, igaz kerten belül de mégis..ünnepelgettünk amit kellett és jeles napokat ))

Jött az ősz !!! Hullám van...elmém berzenkedett, nesze neked nyár itt a hozadéka..- ám eltelt 3 hét és leesett, mi a kiskurvaanyja van?- eközben lett egy covid pozitív tesztem, saját pénzen külföld miatt. Semmi tünet, hál istennek, bár elgondolkoztam, egy immunszupresszált betegnél tudjam be urva' nagy mázlinak?

Ha eddig fertőzött lettél, jöttek a tünetek, most meg megvárta az iskolaszezont? Cili és az operatív törzs is nyaralt, nem voltak adatok, semmi..nem fura?

Ami betette a kaput, a régi iskolagóré helyettes férje elhunyt - Legyen Neki könnyű a föld -, részvétemet fejeztem ki, beszélgettünk. Ő mondta a történteket és akaratlanul benyögtem a vírust. Válasz:

- dehogy, a kórházban végeztek teszteket és negatív lett, de "covid" osztályon kezelték -érdekes-, a zárójelentésben és minden hivatalos iratban szerepelt: covid. Jelzem, a tanerő volt a legjobban felháborodva ezen, utána meg rajtam, hogy Te jobban képben lehetnél. ( és nincs rajta maszk a suliban :))  )

Puff leesett: Nem sok fb ismerősöm van, csakis azok, akiket 3D-ben és együtt jártunk sulikba, munkahely stb. Dicsak buksi, na írjunk csak rá Tigrisre.

Belevágtam rögtön a Szia :) kezdés után. Sokat vártam a válaszra: figyi, ez most nagyon nem aktuális. ÉRTED?

Nem is válaszoltam . Értettem. A mikéntje, ami nálam bizonyítást nyert, egy konyhai balesetből (is )adódott.

Hülye kukta. 3 fokú égés, a test 20%, így mentővel, folyamatos hűtéssel száguldottunk Vp. kórház.

Ahogy a kamasznál észrevettem, itt sem volt senki, akiket nem traumára hoztak elnyelte őket a bűvös fehér ajtó, amin a biohazard felirat van.

Nem cserél a mentős kesztyűt, nincs papírtekercs az ágyon - miidőnkben alap volt-, holott most jobban felszereltek a rohamkocsik. Szóval egy csomó minden szembeötlő, ha tudod mit kell ÉSZREVENNI.

Még mindig nem elég, hű olvasó, bekövető, lekövető, elkövető nem bizos hogy látja a fb oldalamon:

Mancikadrága eltörte a kezét.

Természetesen Vp, első nap simán hazaküldtek minket, fásli se. Már aznap este nem tetszett, rögzítettem fáslival, rögtönzött sínnel, mondom, ha a suliban is ennyire fáj, szólj a tanerőnek megyek érted. Másnap kb. 10-kor jött is a telefon, beviharzottunk a kórházba, ott kiköveteltem az rtg felvételt -nanáhogy- majd Dr. J...gy -höz kerültünk, akit még Pestről ismertem. Mondom neki: Szerinted itt ez mi a szar? Most készítették? Nem, tegnap. Telefon x-nek: bazdmeg hazaküldtél egy kislányt törött alkarral? Fapofa: ha akarod intézkedem. Nem kell, gipszeljétek be a kezét, köszi.

Szóval: a kórház üres, azzal a lendülettel akiket behoznak és haza lehet küldeni, meg is teszik. Onkológia- totális zárás, -biztonsági őr vigyázza a fotocellás ajtót-, belgyógyászat, neurológia, gyerekosztály stb. Ezeket mezei ember nem látja, hiszen minden fel/be járatnál őrök, de ha menni kell akkor átengednek, lásd kamasz, kiskamasz. És nézel mint a lukinyúl.

Összefoglaltam és minden exkollegának elküldtem messengeren, azzal a kérdéssel: mi folyik itt? Mindenki látta, senki nem válaszolt. Bezzeg az oldalukon megy a hülyéskedés, de nyilván ott nem vonom kérdőre, miért nem válaszol.

Eljutotam oda: leszarom ki mit gondol, retteg, elítél mert én mást gondolok?

Mondjuk érdekelne, hogy maga a WHO vezetője elsőként közölte ez nem pandémia, aztán mégiscsak az, jajj de megkérdeznék tőle pár dolgot-, de ahová szkafanderbe öltöznek az ápolók és plexi maszk megarosseb, nekünk a textilmaszk és kézmosás elég? Nem fura?

Nem fura, hogy országokon belül nincs lockdown ? ( sípályák nyitva, Öcsi mondta )

Egy ilyen szörnyű mortalitást mutató vírusnál...ami 0,03 %

Igen, jól látod.

Hova tűntek a rákban, balesetben, stroke-ban etc. elhunytak? A 2009-es hivatalos halálozási statisztika ( KSH ), miért magasabb, mint 2020-ban? Nem lett kevesebb beteg, csak több...mármint szív és érrendszer, rák, etc. ráadásnak kezeletlenül hagyva. ( Pénteken vettek tőlem vért, 1 hónapos (!!!!) előjegyzéssel )

Hova tűnt a szezonális influenza ? - minden évben kötelezően megjelenik, ahogyan a természet megalkotta, hogy jobb dolga nem volt...

A Berlini tartományi parlamentben egy kutatóorvos, felszólalt és egészen megdöbbentő volt ahogyan kérdőre vonta a többi politikust: miért teszitek ezt? Ja igen..ott lehet kérdezni, felszólalni és megszólalni.

Az Zuram,mesélte a bécsi tüntetést - ő rettegő, csak nem mondja -, de csak kicsúszott a száján: de jó volt arcokat látni, de a urva'anyjukat, elkéstem az egyik címről -halálba röhögtem magam ))))

 

Gondolkodni nem bűn...Egy év nem elég, hogy tájékozódjon az ember? Bőven sok, pláne akkor ha a világ legnagyobb könyvtárához hozzáférsz, internet az "intézmény" neve....ha meg nem elég, szörnyen ostoba vagy, de csak rettegj tovább, én ezt kihagyom.

Ez egy napló a naplóban volt.

 

1_q-e2ak_neo1adhnhsuvzoq.png

 

Ps.: Csak egy gondolat. A tönkrement emberek MINDENHOL a világon, a lockdown miatt, ha megindulnak, nem lesz csúnyább, mint a kovix hiszti?