Régen...

...nem írtam. Pedig lenne mit, de most befejezem a nyarat ezzel a poszttal. 
Isteni volt, csodavilág, nevetések, új ismeretségek, ehh..minden.
Honnan Egyiptom? - hót véletlen...először Dalmácia volt a célállomás, aztán jött egy felugró ablak és elkezdtem nézegetni, sóhajtozni, árakra rá sem mertem nézni...egy darabig.
Aztán megnyitottam az árajánlat kérést - nagyon tetszik, hogy chaten keresztül most mindent meg lehet tudni és nem kell levélváltásokkal bíbelődni.
Megtudtam az összeget, áll leesik, telefon felemel: baszki, ólinkluzív, átküldöm, megnézed, foglalás. Nem érdekel, hogy szereted e..- nagyjából ennyiből állt, hogy én döntöttem négy ember helyett :D
Baszki, a horvát nyaralás összegezve volt ( költőpénz, apartmanház, benzin, autópálya, kisfaszom ), az egyiptomi pontosan a fele volt, a hülyének is megéri, pláne nekem.
Család már tudta, hogy Anyuka tiplizik lazulni -ami nekem furcsa volt az öröm mellett, hogy nem a szokásos két hétre megyek, a legfontosabb, amit csak kint éreztem , de azt fájóan: a családom nélkül.- ám amikor kinyögtem, hogy változott a terv, felhördültek azonnali hatállyal. :D
Apuka: nem vagytok normálisak, lelőnek, armagedddddddon miegymás...
Gyerekek: húúúúúú miis,miis - lófaszmackó, most én bulizom, 20 éve nem volt rá példa, kusti van, de hozok vásárfiát ))))
Na pakoljunk, elő a csini nyári ruhákat, besokkoltam - szerintem ez is női betegség - nincs ruha, semmi..no rajta bevásárlás, 20 kilós bőrönd megtelt, szerinted mennyi ruha volt amit felvettem ? 
Eltaláltad: negyede  :DDDDDD
Szállodát megtámadtuk, cuccokat ledobtuk, fürdőruha azonnali hatállyal felvesz, le a partra és néma csend telepedett ránk.
Bámultuk a vizet, a végtelent....csendben sétáltunk be a kristálytiszta vízbe és nem tudtuk felfogni a szépségét.
Azta, azta..azta...aztaqrva...nagyjából ennyit tudtunk " beszélgetni ".
A szálloda családias, első nap elaléltam, megszokásból keltem hajnali fél hatkor, kávé, kávé...leslattyogtam a recepcióra, elmagyaráztam, hogy most meghalok, ha nem ihatom meg a reggeli kávémat...mosolygás, lekísért az étteremhez, arabul beszéltek, de nevetés ...kérdezem mi a vicces? 
Hát az istenadták azt hitték másnapos vagyok, röhögés, majd közöltem mindennap ilyenkor szeretném a kávémat, lehet ?
Lehetett, Nekem kinyitották, amitől beleszerettem immár 24 órán belül vagy tízszer )))
Doboz cigi, tálca, rajta négy kávé - ne röhögj, nem tudnak rendes kávét készíteni :D- le a partra, kis asztal, napágy, napfelkeltét sajnos lemaradva -ezért vissza kell mennem- nyugiban kávézás és akkor is a hihetetlen érzés fogott el. A korallszirtek kint voltak és én csak néztem a csodát.…
A szállodával maximálisan elégedett voltam, mindennap valami kedves dolgot „ követtek” el a szobában, a hattyút formázó törölköző, bonbon...és makulátlan tisztaság. A személyzet minden tagja folyamatosan kérdezte, mindennel elégedett vagyok e...szóval nálam csillagos ötös )))
A mindennapos esti szórakoztatás is színvonalas volt, az is pipa )))
Az első napon nem bírtam a véremmel, ezért kipróbáltam a hamam nyújtotta élményeket, teljes bőrradír, gőzölés, habok és krémek tengere, aztán a korona: masszázs.
Hát most itt hagyom abba az írást, mert...( folyt köv )

67944484_488238371972353_8186324974617755648_n.jpg