Vattacukor...

........lássuk....csak néhány tény ebből az időszakból a teljesség igénye nélkül:


1. Átrendezték az Alkotmánybíróságot, zsebre tették az Ügyészséget, előkészítették az új Alkotmánnyal az orbitális lopások talaját!


2. Úgy nyúlták le a 3000 milliárd forintnyi nyugdíjunkat, hogy az Alkotmányból kivették a nyugdíjjárulék fejében létrejövő állami nyugdíjfizetési kötelezettséget!


3. Úgy hagyták a végletekig lepusztulni a kórházainkat, hogy közben az Alkotmányból kinyírták a TB járulék fejében járó kötelező állami betegellátást, ezzel is előkészítve az általuk építendő magánkórházak talaját!


4. Olyat mutyiztak maguknak a trafikokkal, hogy egyes párttagok 100 feletti trafik tulajává váltak!


5. Andyre tolták a teljes magyar szerencsejáték ipart és filmgyártást!


6. Úgy etetik a népet a rezsicsökkentéssel, hogy időközben a világpiaci árak feleződtek és az extra profit a gázból és villanyból a Met-en keresztül özönlik ki offshore számláikra!


7. 27%-ra emelték az ÁFÁ-t és regionális szinten a legmagasabb adóterheket nyögjük!


8. A letelepedési kötvényekkel az évszázad bizniszét nyomják saját zsebre, miközben bűnszervezetek vezetőit fogadják be ellenőrzés nélkül, visszafizetni majd gyerekeinknek kell!


9. Paks 2-vel mintegy 30 évre adósítják el az országot fejenként 10 millával, persze titkosítva és úgy, hogy egyedülálló geotermikus és gáz készleteinkkel el lehetne látni az országot!


10. Sorra derülnek ki az ügyek, hogy a kitiltási botrányok hátterében masszív pénzmosások állnak, mellyel a lopott pénzek érkeznek vissza arab befektetésnek álcázva.


11. Bár szeretem a focit, de a stadionépítési hullám a közbeszerzési lenyúlásokon túl arról is szól, hogy az NB1-et telerakjuk botlábú olcsó bantu négerrel, akik papíron kurva drágák!


12. Az EU-s támogatások és közbeszerzések után 30–40% szatyorban visszavándorol offshore számláikra, képzeljük el ebben a pénzözönben hol tarthatnánk már! A nettó 10.000 milliárd forintból 8 év alatt az EU átlag 15%-os GDP növekedést 1%-kal sikerült felülmúlni, míg kevesebb támogatásból a szlovákok és a lengyelek 60%-ot meneteltek. Na ilyen lehetőségünk soha többé nem lesz!


13. A Questor, Budacash, Hungária alapokból nem csak nyíltan loptak 2000 milliárdot, hanem az is kiderült, hogy keményen tőzsdéznek a mi pénzünkkel saját zsebre! A bankokat felvásárolják, a devizahiteleseket cserben hagyják!


14. Mindeközben egy Mészáros nevű gázszerelőnek lett 1-ből 210 cége, Konzum részvényei tavaly 6000%-ot meneteltek fel Zuckerberget megszégyenítő módon, de az Opimus is ment 4000%-ot, belevettek az Appeninn-be, Cig-be, Set-be, Ott1-ba, BIF-be, Futuraquá-ba, megszereztek vagy 50 szállodát és az összes balatoni kempinget. Emellett csak idén 200 milliárd Ft közbeszerzést írtak a nevére, tegnap vett 3 szállodát benne Egerszalóki Saliris!

( halkan megjegyzem, Lölö cégei a választások másnapján qrva nagyot mentek a tőzsdén, mit is mondott a választások előtt? : "jövőre még gazdagabb leszek " )


15. Rogán az V. kerület ingatlancézárja lett, miközben sutyiban tavaly az összes magyar műemlék épületre elővásárlási joga lett az államnak!


16. Szétverték a Műemlékvédelmet és az építési szabályokat, hogy bármit azonnal felépíthessenek, lásd Városliget, Vár, vadászkastély, etc. Egy Napur nevű tehetségtelen építésziroda a vizes vb pléhdoboza után most épp 4,7 milliárdért tervez egy új stadiont Budapestre!


17. Itt van az Elios ügy, a Microsoft botrány, a Kósa anyuka, az Orbán papa bányái, Ráhel turizmus kiárusító hotelbizniszei, Lázár kastélya, Rogán helikoptere, Kisvasút, Kishantos, Habony és Deutsch kokainbotránya, Semjén vadászatnak nevezett gyáva lövöldözései közpénzen!


18. A menekülteket kihasználták anyagi és politikai célokra, a kerítésből 20 milliárdot nyúltak, a plakátokból, konzultációnak nevezett viccparádéból másik 20-at. A kerítés maradjon már, ha megvan, de innentől nem nekünk probléma a migráció. Az agymosás közben Orbán belizi, svájci, ciprusi, azeri, szingapúri számláira évente több pénz megy ki, mint az egészségügyre fordított költségvetés!


19. A média a kezükben van, az iskolák züllesztése zajlik, a közszférában mindenki retteg!


20. A CBA és Príma láncok mellé ott van a Spar, lassan a Lidl és Aldi is a zsebükben. Náluk a földek nagy része, a cél a teljes élelmiszerlánc kontrollja!


21. Orbán közvetlen családi ingatlanvagyonába bekerült közben Budapesten a 420 m2-es Cinege utcai villa, a Gellérthegyen 91 m2-es lakás Ráhelnek, 66m2-es lakás a fiának, Erdélyben a Zetelakai Kastély 200 hektár földdel, Felcsúton 4 ház és 7 hektár föld, Fidesz-székház eladásból 700 milliós bánya, illetve a Hatvanpusztai József Főherceg Majorsága 13 hektáron 5 műemlék épülettel és víztoronnyal, valamint az Alcsútdobozi Rézhegyen nyaraló apukának, Anikónak 8 hektár szőlő Tokajon, valamint 10 év alatt 38 db ingatlan, Pintér nevére egy adriai sziget, Böjte Csaba nevére Gyergyószárhegyi Lázár Kastély, Tiborc nevére a Keszthelyi Jachtkikötő mellette 2,5 hektáron épülő 175 db luxusapartman, 165 hektár föld Mányban, 193 hektár föld Bicskén, Pálinkafőzde, Seregélyesi Kastély, Bp.-en a József Nádor téren a volt Postabank Székház (Tiborcék szállodája lesz), a Bodajki Hochburg-Lamberg Kastély, a Turai 98 szobás Schossberger Kastély 10 hektáros parkkal, pálmaházzal, a Városligeti fasorban a 40 szobás Spitz Villa, a Mahart Székház Tropicana épülete, 1 milliárdos ingatlan a Komáromi Ipari Parkban, a Visegrádi Kastélyszálló, a Dorottya utcában és a Nagymező utcában luxushotelek, a Pollack Mihály téren mélygarázs. És akkor jöhetne egy 10-szer ekkora lista a Mészároson keresztül vásárolt Hunguest hotelekről, balatoni kempingekről, szállodákról, a Mátrai Erőműről és még sok tízezer hektár földről. Ezek élőben nyomják a Monopolyt!


22. A Tao-s pénzekkel zsebükben a nagyvállalatok vezérei. Kancellárjaik az egyetemeken, ügynökeik köztünk sétafikálnak!

23. Kósa 1300 MILLIÁRD - micsoda, gyémánt, pénzmosás, mi a qrvaisten van?

 

Sorolhatnám még...és fogom is...( Valaki nem számolná össze??? )

És ti erre még mindig azt mondjátok, hogy bezzeg Gyurcsány és ezek legalább már loptak eleget? 

#mocskosfidesz

#orbántakarodj